|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
(2) Půjčeno:2x
|
|
BK
|
|
|
|
|
|
1. vyd.
|
|
Praha : Forsapi, c2007
|
|
70 s. ; 21 cm
|
|
|
|
|
|
ISBN 978-80-903820-5-3 (brož.)
|
|
Rady lékaře, průvodce dietou ; sv. 5
|
|
|
|
Terminologický slovník
|
|
Obsahuje rejstřík
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
000003061
|
|
Obsah // 1. Předmluva (PK) 5 // 2. Slovníček pojmů (LK) 7 // 3. Úvod (LK) 12 // 4. Historické okénko - dna jako nemoc králů? (VS) 13 // 5. Dna - diagnostika a léčba (LK) 15 // 6. Dietní opatření (VS) 21 // 7. Jídelníčky pro pacienty s hyperurikémií či dnou (VS) 25 // 8. Receptová část (VS) 29 // - Polévky 30 // - Masitá jídla 36 // - Zelenina 44 // - Ryby 49 // - Bezmasá jídla 53 // - Sladká jídla a moučníky 60 // - Saláty 63 // 9. Rejstřík 69
|