Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.08.2022. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(2) Půjčeno:2x 
BK
1. vyd.
Praha : Forsapi, c2007
70 s. ; 21 cm

objednat
ISBN 978-80-903820-5-3 (brož.)
Rady lékaře, průvodce dietou ; sv. 5
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
000003061
Obsah // 1. Předmluva (PK) 5 // 2. Slovníček pojmů (LK) 7 // 3. Úvod (LK) 12 // 4. Historické okénko - dna jako nemoc králů? (VS) 13 // 5. Dna - diagnostika a léčba (LK) 15 // 6. Dietní opatření (VS) 21 // 7. Jídelníčky pro pacienty s hyperurikémií či dnou (VS) 25 // 8. Receptová část (VS) 29 // - Polévky 30 // - Masitá jídla 36 // - Zelenina 44 // - Ryby 49 // - Bezmasá jídla 53 // - Sladká jídla a moučníky 60 // - Saláty 63 // 9. Rejstřík 69

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC