|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
(0.5) Půjčeno:1x
|
|
BK
|
|
|
|
|
|
Martin : Neografia, 1991
|
|
|
|
|
|
ISBN 80-85186-15-2
|
|
|
|
|
|
|
|
000013762
|
|
Rekat.
|
|
OBSAH // Úvodem Vegetariánska kuchyně -cesta k racionální výživě 4 6 // Vpgpfariánstuí 6 // Makrnhintilía 7 // Mazdaznan 7 // Plnohodnotná strava 8 // 0 výživě v kostce 11 // Proč strava? í 11 // živiny 11 // Bílkoviny, tuky 11 // Sacharidy, minerální látky 11 // Vitamíny halasfní látky (vlákniny) 12 // Voda 12 // Na co byste měli myslet při nákupu 14 // Knrhyňskp bylinky a knřnní 16 // 7 polp a Ipsa Hn ki ichyně 20 // Návrhy menu ? různým příležitostem 22 // Předkrmy 24 // Pnlávky a vydatná pnlávky z jpdnnhn hrncfi 36 // Hlavní jídla 64 // Těstoviny a brambory 76 // Rýže a obilniny 90 // Saláty . 106 // Jemné pečivo — sladké i slané 122 // Sladké sny z müsli jako zákusek __ 140 // Abecední seznam receptů 160
|