Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 13.07.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(0.5) Půjčeno:1x 
BK
Vydanie 1.
Martin : Neografia, 1991
159 s.

objednat
ISBN 80-85186-15-2
000013762
Rekat.
OBSAH // Úvodem Vegetariánska kuchyně -cesta k racionální výživě 4 6 // Vpgpfariánstuí 6 // Makrnhintilía 7 // Mazdaznan 7 // Plnohodnotná strava 8 // 0 výživě v kostce 11 // Proč strava? í 11 // živiny 11 // Bílkoviny, tuky 11 // Sacharidy, minerální látky 11 // Vitamíny halasfní látky (vlákniny) 12 // Voda 12 // Na co byste měli myslet při nákupu 14 // Knrhyňskp bylinky a knřnní 16 // 7 polp a Ipsa Hn ki ichyně 20 // Návrhy menu ? různým příležitostem 22 // Předkrmy 24 // Pnlávky a vydatná pnlávky z jpdnnhn hrncfi 36 // Hlavní jídla 64 // Těstoviny a brambory 76 // Rýže a obilniny 90 // Saláty . 106 // Jemné pečivo — sladké i slané 122 // Sladké sny z müsli jako zákusek __ 140 // Abecední seznam receptů 160

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC