Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 18.07.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(7) Půjčeno:7x 
BK
Praha : Scientia Medica, 1992

objednat
ISBN 80-85526-07-7
000102356
Rekat.
Obsah // I // Úvod...7 // Co je cukrovka? ...9 // Základní pojmy... 11 // Bílkoviny... 11 // Sacharidy... 12 // Tuky... 13 // Vitamíny... 14 // Potrava... 15 // Energie ... 16 // Dieta... 16 // Desatero léčebné výživy při cukrovce... 17 // Příprava dietních pokrmů diabetické diety... 18 // Několik rad před začátkem vaření... 19 // Práce s jídelníčky... 20 // A/ Dieta s obsahem 175 g sacharidů... 21 // Příklad jídelního lístku - 1. varianta...22 // Příklad jídelního lístku - 2. varianta...23 // Předpisy... 24 // B/ Dieta s obsahem 225 g sacharidů... 25 // Příklad jídelního lístku ... 26 // Předpisy...;... 27 // C/ Dieta s obsahem 275 g sacharidů... 28 // Příklad jídelního lístku ... 29 // Předpisy... 30 // D/ Dieta s obsahem 325 g sacharidů... 32 // Příklad jídelního lístku ... 33 // Předpisy... 34 // Možnosti výměny potravin... 35 // Energetické a biologické hodnoty některých potravin ... 37 Literatura ... 41 // * // 5

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC