Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 13.04.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(26) Půjčeno:26x 
BK
EB
Příručka
1. vyd.
Praha : Grada, 2011
240 s. : il. ; 24 cm
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 

objednat
ISBN 978-80-247-3847-5 (brož.)
ISBN 978-80-247-7797-9 (online ; pdf)
angličtina
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje bibliografii na s. 219-228 a rejstřík
000200275
Část první // Základní principy ...9 // 1 Výhody nutričního timingu ...10 // 2 Věda usnadňuje život ...16 // Část druhá // Živiny ...29 // 3 Sacharidy jako základní zdroj energie ...30 // 4 Charakteristika proteinů ...44 // 5 Užitečný tuk ve stravě ...56 // 6 Esenciální vitaminy a minerální látky ...68 // 7 Role tekutin ...80 // 8 Faktor suplementace ...94 // Část třetí // Stravovací strategie, plány a jídelníčky ...105 // 9 Timingový průvodce pro sportovce ...106 // 10 Síla a rychlost ...127 // 11 Vytrvalost ...153 // 12 Silově-vytrvalostní sporty ...177 // Příloha A Výpočet potřeby kalorií ...197 // Příloha ? Potřeba makroživin při sportu ...203 // Příloha C Podíl sacharidů, proteinů a tuků ve vybraných potravinách ...205 // Příloha D Tipy na hlavní jídla a svačiny ...208 // Příloha E Předtréninková a regenerační strava ...213 // Literatura a zdroje v anglickém jazyce ...219 // Rejstřík ...229
cnb002219600

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC