Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 28.03.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(21) Půjčeno:21x 
BK
Příručka
1. vyd.
Praha : Grada, 2011
240 s. : il. ; 24 cm

objednat
ISBN 978-80-247-3847-5 (brož.)
angličtina
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje bibliografii na s. 219-228 a rejstřík
000200275
Obsah // Část první // Základní principy...9 // 1 Výhody nutričního timingu...10 // 2 Věda usnadňuje život...16 // Část druhá // Živiny...29 // 3 Sacharidy jako základní zdroj energie...30 // 4 Charakteristika proteinů...44 // 5 Užitečný tuk ve stravě...56 // 6 Esenciální vitaminy a minerální látky...68 // 7 Role tekutin...80 // 8 Faktor suplementace...94 // Část třetí // Stravovací strategie, plány a jídelníčky...105 // 9 Timingový průvodce pro sportovce...106 // 10 Síla a rychlost...127 // 11 Vytrvalost...153 // 12 Silově-vytrvalostní sporty...177 // Příloha A Výpočet potřeby kalorií...197 // Příloha ? Potřeba makroživin při sportu...203 // Příloha C Podíl sacharidů, proteinů a tuků ve vybraných potravinách...205 // Příloha D Tipy na hlavní jídla a svačiny...208 // Příloha E Předtréninková a regenerační strava...213 // Literatura a zdroje v anglickém jazyce...219 // Rejstřík...229
cnb002219600

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC