Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 09.12.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
ONLINE
První vydání
[Praha] : Karolinum, 2014
1 online zdroj (254 stran)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 
   Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 

ISBN 978-80-246-2542-3 (online ; pdf) ISBN !9788024625102 (chyb.)
Tištěná verze: Müllerová Dana. Hygiena, preventivní lékařství a veřejné zdravotnictví. První vydání
Obsahuje bibliografické odkazy
Popsáno podle online zdroje
001420170
1 HYGIENA A PREVENTIVNÍ MEDICÍNA // 1.1 Zdraví // 1.2 Hodnocení zdravotního stavu obyvatelstva a rizikové faktory ovlivňující zdraví // 1.3 Zdravotní priority a základní cíle rozvoje zdraví ve světě, ozdravné programy // 1.4 Komunitní preventivní programy // 2 VÝŽIVA A POPULACE // 2.1 Nutriční monitoring a sledování výživových zvyklostí // 2.2 Vývoj spotřeby potravin v ČR // 2.3 Faktory ovlivňující spotřebu potravin // 2.4 Možnosti prevence v oblasti výživy – výživová doporučení // 3 NUTRIČNÍ SLOŽENÍ STRAVY // 3.1 Energie // 3.2 Proteiny // 3.3 Lipidy // 3.4 Sacharidy // 3.5 Vláknina potravy // 3.6 Probiotika v potravě // 3.7 Doplňky stravy // 4 VYŠETŘOVÁNÍ A HODNOCENÍ ZDRAVOTNĚ NUTRIČNÍHO STAVU // 4.1 Zjišťování anamnestických dat // 4.2 Somatometrická měření // 4.3 Vyšetřování klinických příznaků // 4.4 Biochemická vyšetření // 4.5 Světově nejrozšířenější mikronutrientní malnutrice // 5 VÝŽIVA VE VYBRANÝCH OBDOBÍCH ŽIVOTA // 5.1 Výživa novorozence a kojence // 5.2 Výživa batolat // 5.3 Výživa ve školním věku a adolescenci // 5.4 Výživa seniorů // 6 VÝŽIVOVÁ POLITIKA STÁTU A ZAJIŠTĚNÍ ZDRAVOTNÍ BEZPEČNOSTI POTRAVIN // 6.1 Alimentární nákazy // 6.2 Chemická bezpečnost a problematika cizorodých látek v potravinách // 6.2.1 Aditivní látky v potravinách // 7 VODA JAKO POTRAVINA // 7.1 Základní kategorie vod. Principy hygienické nezávadnosti pitné vody // 7.2 Chemické požadavky na zdravotně nezávadnou pitnou vodu // 7.3 Mikrobiologické a biologické požadavky na nezávadnou pitnou vodu // 7.4 Péče o hygienicky nezávadný individuální zdroj pitné vody // 7.5 Hygienická problematika přenosných filtračních zařízení pro pitnou vodu // 7.6 Hygienická problematika balených vod //
(OCoLC)900886385
(EBRY)ebr10997429
(EBSC)928664

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC