Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 30.01.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
Washington, D.C. : Resources for the Future, 2005.
1 online zdroj (xiv, \1 s.ges)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781936331529 (e-book : PDF)
ISBN 9781136524479 (e-book: Mobi)
ISBN 9781136524516 (e-book: ePub)
ISBN 9781136524523 (e-book: PDF)
ISBN !9781891853890 (chyb.) (hardback)
ISBN !9781891853906 (chyb.) (paperback)
Tištěná verze : ISBN 9781891853890
"An RFF Press book"--T.p. verso.
pt. 1. Framing the design problem -- pt. 2. Risks and resources to reduce them -- pt. 3. Tools for risk-based assessment of food safety policy priorities -- pt. 4. Identifying lessons.
001478001
(OCoLC)670429764

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC