Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.01.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
Boca Raton : CRC Press, [2017]
1 online zdroj
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781315392301 (e-book : PDF)
ISBN 9781315392295 (e-book: PDF)
ISBN 9781315392271 (e-book: Mobi)
ISBN !9781466579507 (chyb.) (hardback)
Food microbiology series
Tištěná verze : ISBN 9781466579507
section I. New technologies, risk assessment, and strategies for control of viral foodborne illness -- section II. Important agents in foodborne viral infections.
001478029
(OCoLC)966386485

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC