Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 10.04.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
Third edition.
Boca Raton, Fla. : CRC Press, 2013.
1 online zdroj (xvi, \1 s.ges)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781439830857 (e-book : PDF)
ISBN !9781439830840 (chyb.) (hardback)
Tištěná verze : ISBN 9781439830840
1. Recent developments in high-performance liquid chromatography / Chiara Fanali. [et al.] -- 2. Amino acids / M-Concepcion Aristoy and Fidel Toldra -- 3. Peptides / Blanca Hernandez-Ledesma. [et al.] -- 4. HPLC of food proteins / Clara Esteve, Maria Luisa Marina, and Maria Concepcion Garcia -- 5. Neutral lipids / Domenico Marini and Federico Marini -- 6. Phospholipids / Harrabi Saoussem -- 7. HPLC determination of carbohydrates in foods / Miguel Peris-Tortajada -- 8. HPLC analysis of alcohols in foods and beverages / Maria Jesus Lerma Garcia and Ernesto Fco. Simo Alfonso -- 9. Fat-soluble vitamins / Leo M.L. Nollet -- 10. Water-soluble vitamins / L. Faye Russell -- 11. Organic acids / Monica Gonzalez and Venerando Gonzalez -- 12. Mycotoxins / Carlo Brera. [et al.] -- 13. Sweeteners / Maroula G. Kokotou, Alexandros G. Asimakopoulos, and Nikolaos S. Thomaidis -- 14. Colorants / Alexandros G. Asimakopoulos, Maroula G. Kokotou, and Nikolaos S. Thomaidis ---
15. Preservatives / Constantinos K. Zacharis and Paraskevas D. Tzanavaras -- 16. Synthetic phenolic antioxidants / Aida Serra, Alba Macia, and Mario Estevez -- 17. Antimicrobial residues / Susanne Rath and Ricardo Mathias Orlando -- 18. Determination of carbamate and urea pesticides in foods / Evaristo Ballesteros Tribaldo and Beatriz Jurado Sanchez -- 19. Organochlorine and organophosphates by HPLC / Vicente Andreu, Cristina Blasco, and Yolanda Pico -- 20. Herbicides and fungicides / Juan F. Garcia-Reyes. [et al.] -- 21. Phenolic compounds / Dietmar R. Kammerer, Maike Kramer, and Reinhold Carle -- 22. Anthocyanins and betalains / Nadia Mulinacci and Marzia Innocenti -- 23. Organic bases / Micaela Benzi. [et al.] -- 24. HPLC of nitrosamines in food and other matrices / Sheetal Mital -- 25. Residues of growth promoters / Christof Van Poucke, Christ’l Detavernier, and Carlos Van Peteghem ---
26. Determination of anions and cations in food and beverages by HPLC / Neil D. Danielson, Jeffrey H. Sherman, and Shau Grossman -- 27. EDCs / Guang-Guo Ying and Shan Liu -- 28. Polycyclic aromatic hydrocarbons / Silvia Amelia Verdiani Tfouni and Monica Cristiane Rojo Camargo -- 29. Dioxins and PCBs (POPs) / Perugini Monia.
001478222
(OCoLC)821919451

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC