Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 09.01.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
Boca Raton : CRC Press, [2017]
1 online zdroj
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781315368535 (e-book : PDF)
ISBN 9781498748537 (e-book : PDF)
ISBN 9781315332475 (e-book: Mobi)
ISBN !9781498748520 (chyb.) (hardback)
Chemical and functional properties of food components series
Tištěná verze : ISBN 9781498748520
chapter 1. Problems of food safety / Waldemar Dabrowski and Agata Witczak -- chapter 2. Natural toxins of plant origin (phytotoxins) / Kevin D. Welch, Stephen T. Lee, Daniel Cook, Benedict T. Green, and Kip E. Panter -- chapter 3. Mushroom toxins / Roman Kotlowski -- chapter 4. Marine phycotoxins and seafood safety / Gustaaf M. Hallegraeff -- chapter 5. Biogenic amines / Sevim Kose -- chapter 6. Mycotoxins / Sui-Sheng T. Hua, Perng-Kuang Chang, and Jeffrey Palumbo -- chapter 7. Bacterial toxins / Waldemar Dabrowski, Alicja Dlubala, and Izabela Helak -- chapter 8. Pesticide, fertilizer, and antibiotic residues in food / Hassan Abdel-Gawad -- chapter 9. Toxic microelements in food / Mikolaj Protasowicki -- chapter 10. Cyanogenic compounds and estrogen disruptors / Blazej Kudlak, Monika Wieczerzak, and Jacek Namiesnik -- chapter 11. Phthalates / Tine Fierens, Mirja Van Holderbeke, Arnout Standaert, Isabelle Sioen, and Stefaan De Henauw -- chapter 12. Dioxins and dioxin-like compounds in food / Agata Witczak -- chapter 13. Epidemiological and medical impact of food contamination by viruses transmission via food and water / Elzbieta Kucharska and Joanna Bober -- chapter 14. Possible adverse effects of food additives / Shilpi Gupta Dixit -- chapter 15. Food allergens / Elzbieta Kucharska and Barbara Wroblewska -- chapter 16. The effect of processing on the safety and nutritional value of food / Zdzislaw E. Sikorski and Hanna Staroszczyk -- chapter 17. Toxic components of food packaging materials / Lidia Wolska and Maciej Tankiewicz -- chapter 18. Detection of harmful compounds in food / Grazyna Galezowska and Lidia Wolska -- chapter 19. Regulations established to control harmful food contaminations / Stefan S. Smoczynski.
001478531
(OCoLC)968706201

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC