Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.01.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
ONLINE
1. elektronické vydání
Grada 2012
1 online zdroj (64 stran)
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 


ISBN 978-80-247-7273-8 (online ; pdf)
ISBN 978-80-247-7274-5 (online ; epub)
ISBN 978-80-247-3993-9 (print)
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru. Autor, který je zároveň stavitelem uváděných pecí, popisuje postup stavby krok za krokem. Součástí je i výpis materiálů a seznam potřebného nářadí. Nechybí ani návod jak pec roztopit a upéci v ní chléb..
001485641
Obsah // 1. Pece napříč historií...5 // 1.1 Pece kruhové a pece válcové...5 // 1.2 Od antiky po současnost...6 // 2. Dřevo...7 // 2.1 Chemické složení...7 // 2.2 Sušenia skladování dřeva...7 // 3. Materiály pro stavbu pece...8 // 3.1 Akumulace...8 // 3.2 Izolace...8 // 3.3 Kamnářsy hlína...8 // 3.4 Cihly...10 // 3.5 Samot...10 // 3.6 Mastek...11 // 3.7 2ula...11 // 3.8 Zárobeton...11 // 3.9 Kamnářská malta...12 // 3.10 Licí žárobeton pro kamnáíské // účely...13 // 3.11 Modelovací omítky...13 // 3.12 Zpomalovače tuhnutí...13 // 3.13 Kamnářskýtmel...13 // 4. Stavba pece na chleba...15 // 4.1 Výbér místa...15 // 4.2 Betonování základu pod pec...16 // 4.3 Soupis materiálu...17 // 4.4 Nářadí...17 // 4.5 Hydroizolace...18 // 4.6 Zdění...18 // 4.7 Výroba bednění pro prostor // na skladování dřeva...19 // 4.8 Zdění klenby...19 // 4.9 Hurdisky...20 // 4.10 Založení vnitřku pece...20 // 4.11 Vytvoření dna...21 // 4.12 Vstupní oblouk do pece // a usazení dvířek...22 // 4.13 Klenba pece...23 // 4.14 Drátování klenby...25 // 4.15 Opěrná zídka a klenby v prostoru // pro grilování...27 // 4.16 Drcené sklo...29 // 4.17 Založení poslední krycí klenby ...30 // 4.18 Komínek...32 // 4.19 Nahazování...33 // 4.20 Síra lepidlo...34 // 4.21 Štukování...35 // 4.22 Krov...35 // 5. Obsluha pece...37 // 5.1 Sušení pece...37 // 5.2 Vypalování pece...37 // 5.3 Nářadí ? obsluze pece...37 // 5.4 „Kolečko" neboli
pracovní // postup...38 // 5.5 Natápění pece...39 // 5.6 Vymetání pece...40 // 5.7 Správná teplota pro pečení... 40 // 5.8 Napaření pece 41 // 5.9 Vybírání pece 41 // 6. Stavba pece na pizzu 43 // 6.1 Umístění a okolní prostor 43 // 6.2 Hmotnost a základ 43 // 6.3 Soupis materiálu 44 // 6.4 Nářadí 44 // 6.5 Zdění 45 // 6.6 Výroba bednění pro prostor na skladování dřeva 45 // 6.7 Zdění lícových cihel 46 // 6.8 Hurdisky a izolační cihly 47 // 6.9 Založení vnitřku pece 48 // 6.10 Vytvoření dna 48 // 6.11 Vytvořeníobloukudopece a usazení dvířek ...50 // 6.12 Vytvoření bednění z písku...52 // 6.13 Vlastni klenba pece...52 // 6.14 Odkouřenía klapka...54 // 6.15 Dilatační mezera...55 // 6.16 Izolace Sibral...56 // 6.17 Hliníková fólie...56 // 6.18 Odstranění bednění...58 // 6.19 Druhá klenba...58 // 6.20 Nahazování...58 // 6.21 Síťa lepidlo...58 // 6.22 Štukování...60 // 7. Obsluha pece, pečení pizzy...61 // 7.1 SuSenípece...61 // 7.2 Vypalování pece...61 // 7.3 Nářadí na obsluhu pece...61 // 7.4 Topenia údržba ohně...62 // 7.5 Závěrem...62

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC