Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.01.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
ONLINE
1. elektronické vydání
Grada 2014
1 online zdroj (192 stran)
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 


ISBN 978-80-247-9450-1 (online ; pdf)
ISBN 978-80-247-5437-6 (print)
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp. Autoři, totální blázni do italského jídla i stylu, objeli Itálii křížem a krážem, jedli u pouličních stánků i v luxusních restauracích a posbírali klasické a Itálií vonící recepty. Kuchařka je určena všem, kdo milují dobré, poctivé jídlo. Na italský způsob! Tutti a tavola – tedy všichni ke stolu! S předmluvou Pavla Maurera..
001486091
Obsah // Rejstrík Amalriciana 67 // Antipasti 9 // Aperitivo 170 // Aperol Spritz 178 // Bistecca 116 // Bruschettŕ ale pomodoro 15 // Burgundtopf 107 // Burro alle erbe HO // Bylinky v italské kuchyni 136 // Caffč 183 // Cantuccini 144 // Caponata 135 // Cappuccino 180 // Caprese 16 // Contorni 123 // Crespele alla fiorentina 97 // Crostata 146 // Crostata di pere 153 // Crostata di ricotta 155 // Crostini di fegatini 19 // Den v italském stylu 20 // Dolci 142 // Fichi 150 // Foccacia 13 // Foccacia con patate 125 // Fondue 114 // Frittata 11 // Gnocchi 127 // Gnocchi pomodoro 76 // Gnocchi con prosciutto, burro e salvia 83 // Grappa 184 // Insalata di fagioli 30 // Insalata di polpo 29 // Italové u jídla 41 // 190 // Obsah // Jak sc delají testoviny // Kurecí frikase cacciatora // Lasagne alla bolognese // Léto v italské kuchyni // Maile alle ginepro // Minestrone // Na úvod // Negroni // Panzanella // Papa al pomodoro // Pasta a basta // Pasta pomodoro e cipolle Patate con verdure Paté di salmone Penne all* arrabiata Peposo // Pesce con verdure Pizza // Podekování // Polenta // Pollo con fagioli Polpo caldo Porchetta Prosciutto crudo Prosecco // Ragů alla bolognese Ragů con funghi Ravioli con spinaci Ribollita // Ricottové placicky // Risotto con funghi // Risotto con salsicce e vino rosso // Salmone in pesto // Sbagliato // Scaloppini all limone Secondi piatti Spaghetti alla pirata // 52 // 113 // 60 // 131 // 94 // 47 // 5 // 174 // 25 // 35 51 72 133 23
71 109 102 101 2 // 128 // 87 // 104 // 99 // 27 // 173 // 59 // 63 // 56 // 36 156 79 81 // 119 177 // 120 85 75 // 191 // Obsah // Spaghetti Carbonara (Carbonara con salsicca) 69 // Stracotto 88 // Tartara di carne 110 // Tiramisu 165 // Torta di fichi 149 // Torta di limone 162 // Torta di mele 159 // Trippa alla fiorentina 91 // Vánoce v Itálii 169 // Veselé Velikonoce 167 // Zabaglione 161 // Zuppa di cavolfiore 43 // Zuppa di polpo 38 // Zuppa di spinaci 44 // Zuppa ci zucca 49 // Zuppe 32 // 7 omylu o italském jídle 92 // 192

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC