Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.01.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
ONLINE
1. elektronické vydání
Grada 2016
1 online zdroj (184 stran)
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 


ISBN 978-80-271-9080-5 (online ; pdf)
ISBN 978-80-271-9081-2 (online ; epub)
ISBN 978-80-247-5799-5 (print)
V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně..
001486198
Obsah // Část 1 - Základy živé stravy // Úvod...4 // Přirozenější je nevařit...7 // Alarmující závislost na vařených potravinách...13 // Co je vlastně dnešní pšenice?...16 // Jak se vypořádat se závislostí na pečivu?...18 // Iracionalita lidského myšlení...21 // Živá strava není módní styl, ale návrat ? přirozenu...22 // Zdravé myšlení přináší zdravé tělo...24 // Paraziti a bakterie v našich tělech...28 // Co je živá strava aneb Do živého těla patří živé jídlo...33 // Enzymy jako základ živé stravy...33 // Základní zdroje výživy syrové rostlinné stravy...34 // Základní kombinace syrové rostlinné stravy...37 // Jak začít a jak postupovat s živou stravou...40 // Základní vybavení raw kuchyně...41 // Pět otázek a odpovědí o živé stravě...43 // Čtyři jednoduché kroky, jak pomoci tělu s detoxikací při živé stravě...47 // Deset přínosů živé rostlinné stravy...48 // Sedm častých mýtů ve výživě...48 // Umělá sladidla, nebo čerstvé ovoce?...56 // Proč upřednostňovat jednoduchou rostlinnou stravu // před zpracovanými raw food produkty na pultech obchodů?...57 // Bio či nebio? Jak to řešit?...58 // Za co všechno může genetika?...60 // Psychosomatika nemocí...63 // Stres...66 // Raw food jako skutečný zážitek...69 // Část 2-100 báječných receptů // Cukroví a čokoláda . . . Sváteční pohoštění. . . // Dezerty a dorty... // Nanuky a zmrzliny . . . Sýry
raw and vegan. . . Hlavní chody a polévky Saláty, dipy, omáčky. . Raw spirálky a chleby . // .70 // .83 // .96 // 114 // 127 // 142 // 155 // 169 // Seznam použité a doporučené literatury a dalších zdrojů // re’c% // ÚSTŘEDNÍ L KNIHOVNA L // ...182 // Základy živé stravy // // 183

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC