|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
ER
|
|
El. časopis z www.jib.cz
|
|
Elektronický zdroj
|
|
|
|
Tehran : National Nutrition & Food Technology Research Institute, [2014]-
|
|
1 online resource
|
Externí odkaz
|
Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány)
|
|
|
|
|
|
2383-3009
|
|
|
|
|
|
|
|
Vychází od vol. 1, No. 1 (Jul./Sep. 2014).
|
|
4x ročně
|
|
Print version: Nutrition and food sciences research, ISSN 2383-0441
|
|
|
|
|
|
Plný text je volně přístupný
|
|
Vol. 1 complete in 2 issues.
|
|
Some issues have supplements.
|
|
Description based on: Vol. 1, No. 1 (Jul./Sep. 2014); title from cover image (publisher’s Web site, viewed Aug. 21, 2015).
|
|
Latest issue consulted: Vol. 2, No. 3 (Jul./Sep. 2015) (viewed Aug. 21, 2015).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
001580081
|
|
(OCoLC)919911925
|
|
(SFX)3710000000490525
|