Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.07.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
1 online resource
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


2560-4295 * 2466-4812 (chyb.)
Vychází od: Vol. 57, No. 1 (2016).
Two times a year
Print version: Meat technology, ISSN 2466-4812
Plný text je volně přístupný
Description based on: Vol. 57, no. 1 (2016); title from journal homepage (publisher’s website, viewed July 24, 2019).
Latest issue consulted: Vol. 59, no. 2 (2018).
001581224
(OCoLC)1076654417
(SFX)3710000001043785

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC