Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 08.05.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Vydání první
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020
601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm

objednat
ISBN 978-80-7510-439-7 (brožováno)
V tiráži nad názvem: Slezská univerzita, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Částečně německý text, německé resumé
001639364
OBSAH // ÚVOD ... 7 // RECEPTÁŘE A KUCHAŘSKÉ KNIHY ... 15 // KUCHAŘSKÉ PŘÍRUČKY PRO VEŘEJNÝ PROSTOR / 2. polovina 13. až polovina 20. století (Irena Korbelářová)... 17 // Stručná charakteristika v kontextu aplikovaného výzkumu kulinárních dějin ... 19 // Příkladové prezentace ... 27 // DOMÁCÍ RECEPTÁŘE /1. čtvrtina 19. až polovina 20. století (Jitka Sobotková) ...407 // Úvod, charakteristika rukopisných receptářů ...409 // Příkladové prezentace ... 417 // KUCHAŘSKÉ KNIHY PŘEDMODERNÍ A MODERNÍ DOBY (Radmila Dluhošová) ... 527 // Výběrový soupis tištěných publikací ... 529 // ZÁVĚR ... 567 // PRAMENY A LITERATURA ... 577 // RESUMÉ ... 593 // PODĚKOVÁNÍ... 601
cnb003304328

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC