Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
1st ed.
Burlington, MA ; London : Academic, 2009
1 online resource (xv, 605 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 0123736609
ISBN 9780123736604
Food science and technology
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2016. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001700638
full
(Au-PeEL)EBL369462
(CaONFJC)MIL271130
(CaPaEBR)ebr10259183
(MiAaPQ)EBC369462
(OCoLC)437237188

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC