Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Oxford, UK ; Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2008
1 online resource (xi, 388 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781405122207 (hbk. : alk. paper)
Includes bibliographical references and index
Properties of microorganisms that cause foodborne disease / Barbara M. Lund -- The surveillance of foodborne disease and its application in healthcare settings / John M. Cowden and Jacqui Reilly -- Foodborne disease outbreaks in healthcare settings / Sarah J. O’Brien -- Vulnerable populations and their susceptibility to foodborne diseases / David W.K. Acheson and Lisa F. Lubin -- Provision of food in healthcare settings / Dinah Barrie -- Provision of water in healthcare settings / Paul R. Hunter -- Practical implementation of food safety management systems in healthcare settings / Jon-Mikel Woody and Dianne L. Benjamin.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001711241
full
(Au-PeEL)EBL470279
(CaONFJC)MIL212292
(CaPaEBR)ebr10297525
(MiAaPQ)EBC470279
(OCoLC)609849043

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC