Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
2nd ed.
Hoboken, N.J. : Wiley Pub. Inc., 2011
1 online resource (xvi, 340 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118103951 (electronic bk.)
ISBN 9781118103968 (electronic bk.)
ISBN 9781118103975 (electronic bk.)
ISBN 1118021746 (pbk : alk. paper)
ISBN 9781118021743
--For dummies
Includes index
pt. 1. Setting the stage : basic biochemistry concepts -- pt. 2. The meat of biochemistry : proteins -- pt. 3. Carbohydrates, lipids, nucleic acids, and more -- pt. 4. Bioenergetics and pathways -- pt. 5. Genetics : why we are what we are -- pt. 6. The part of tens.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001728768
full
(Au-PeEL)EBL698072
(CaONFJC)MIL317697
(CaPaEBR)ebr10483313
(MiAaPQ)EBC698072
(OCoLC)811497466

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC