Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
London : Elsevier, 2013
1 online resource (xxxviii, 1573 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780123849380 (electronic bk.)
ISBN 9780123849373
Includes bibliographical references and index
pt. 1. Tea, tea drinking and varieties -- pt. 2. Miscellaneous teas and tea types : non-camellia sinensis -- section 3. Manufacturing and processing -- section 4. Compositional and nutritional aspects -- section 5. General protective aspects of tea-related compounds -- section 6. Focused areas, specific tea compounds and effects on tissue and organ systems -- section 7. Behavior and brain -- section 8. Adverse effects of tea and tea-related products -- section 9. Comparison of tea and coffee in health and disease.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001749206
full
(Au-PeEL)EBL1037830
(CaONFJC)MIL785270
(CaPaEBR)ebr10610044
(MiAaPQ)EBC1037830
(OCoLC)815653061

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC