Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Cambridge, U.K. : Royal Society of Chemistry, c2001
1 online resource (viii, 223 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781847551917 (electronic bk.)
ISBN 085404860X
ISBN 9780854048601
Special publication ; no. 271
" ... organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry"--Pref
"The proceedings of Starch 2000: Structure and Function held on 27-29 March 2000 at Churchill College, Cambridge"--T.p. verso
Includes bibliographical references and indexes
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001759313
full
(Au-PeEL)EBL1186141
(CaONFJC)MIL872264
(CaPaEBR)ebr10621259
(MiAaPQ)EBC1186141
(OCoLC)850161034

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC