Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Philadelphia, PA : Woodhead Pub., 2013
1 online resource (559 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780857098740 (electronic bk.)
ISBN 9780857094384
Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; number 259
Print version: Advances in microbial food safety. Volume 1. Philadelphia, PA : Woodhead Pub., 2013 xxix, 528 pages Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; number 259 ISBN 9780857094384
Includes bibliographical references and index
part I. Expert interview with Dr. R. Bruce Tompkin -- part II. Pathogen updates -- part III. Pathogen surveillance, detection and identification -- part IV. Food preservation techniques -- part V. Pathogen control management -- part VI. Understanding and modelling pathogen behaviour.
001769438
full
(Au-PeEL)EBL1584424
(CaONFJC)MIL548903
(CaPaEBR)ebr10815662
(MiAaPQ)EBC1584424
(OCoLC)866858705

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC