Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Philadelphia, Pa. : Woodhead Pub., 2012
1 online resource (xxviii, 491 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780857095176 (electronic bk.)
ISBN 9780857090515 (alk. paper)
Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition, ISSN 2042-8049 ; no. 225
Includes bibliographical references and index
pt. 1. Sensory evaluation : principles and application to alcoholic beverages -- pt. 2. Fermented products -- pt. 3. Distilled products -- pt. 4. Consumer research methods : principles and application to alcoholic beverages.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001769484
full
(Au-PeEL)EBL1584641
(CaONFJC)MIL550211
(CaPaEBR)ebr10641528
(MiAaPQ)EBC1584641
(OCoLC)867318280

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC