Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 25.02.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
Chichester, England : Wiley Blackwell, 2015
1 online resource (186 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118427217 (electronic bk.)
ISBN 9781118427231
Print version: Mortimore, Sara. HACCP : a food industry briefing. Second edition. Chichester, England : Wiley Blackwell, c2015 xi, 165 pages ISBN 9781118427231
Includes bibliographical references and index
001784386
full
(Au-PeEL)EBL1895449
(CaONFJC)MIL769818
(CaPaEBR)ebr11041449
(MiAaPQ)EBC1895449
(OCoLC)908071191

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC