Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Newcastle upon Tyne, England : Cambridge Scholars Publishing, 2015
1 online resource (360 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781443874922 (electronic bk.)
ISBN 9781443871822
Print version: Learning and using multiple languages : current findings from research on multilingualism. Newcastle upon Tyne, England : Cambridge Scholars Publishing, c2015 xv, 344 pages ISBN 9781443871822
Includes bibliographical references
001791825
full
(Au-PeEL)EBL2076665
(CaONFJC)MIL720250
(CaPaEBR)ebr11019499
(MiAaPQ)EBC2076665
(OCoLC)908262220

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC