Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 25.02.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
Chichester, England : Wiley Blackwell, 2016
1 online resource (310 pages) : color illustrations, photographs
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118904633 (electronic bk.)
ISBN 9781118904626
ISBN 9781118904657
Print version: Tucker, Gary. Food preservation and biodeterioration. Second edition. Chichester, England : Wiley Blackwell, c2016 approximately 310 pages ISBN 9781118904657
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001845219
full
(Au-PeEL)EBL4356810
(CaONFJC)MIL892893
(CaPaEBR)ebr11151608
(MiAaPQ)EBC4356810
(OCoLC)922799573

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC