Názory čtenářů
.
Známka čtenářů
0 (hodnocen0 x )
Forma
EB
Formát
ONLINE
Název
Nakl. údaje
London, England ; Hoboken, New Jersey : ISTE : Wiley, 2016
Popis (rozsah)
1 online resource (440 pages) : illustrations (some color), tables
Externí odkaz
Plný text PDF
* Návod pro vzdálený přístup
ISBN
ISBN 9781119296218 (electronic bk.)
ISBN 9781119296225
Edice
Food Science and Technology Series
Jiné médium
Print version: Handbook of food science and technology. 3, Food biochemistry and technology. London, England ; Hoboken, New Jersey : ISTE ; Wiley, c2016 xiv, 421 pages Food science and technology. ISBN 9781119296225
Další původce
Poznámka
Includes bibliographical references and index
Předmět - heslo
Předmět - heslo
Forma, žánr
Systém. číslo
001851976
Úplnost záznamu
full
Kontrolní č.
(Au-PeEL)EBL4558120
(CaONFJC)MIL933684
(CaPaEBR)ebr11223887
(MiAaPQ)EBC4558120
(OCoLC)951904284