Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
First edition
Sharjah, United Arab Emirates : Bentham Science Publishers, 2016
1 online resource (512 pages) : illustrations, tables
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781681082653 (e-book)
ISBN 9781681082660
Print version: Biotechnological production of natural ingredients for food industry. First edition. Sharjah, United Arab Emirates : Bentham Science Publishers, c2016 viii, 492 pages ISBN 9781681082660
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001852756
full
(Au-PeEL)EBL4592414
(CaPaEBR)ebr11236418
(MiAaPQ)EBC4592414
(OCoLC)953844251

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC