Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Hoboken, New Jersey : Wiley, 2018
1 online resource (462 pages) : illustrations (some color)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781119046172 (electronic bk.)
ISBN 9781119046158
Print version: Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics. Hoboken, New Jersey : Wiley, c2018 xxix, 461 pages ISBN 9781119046158
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001869311
full
(Au-PeEL)EBL5061980
(CaPaEBR)ebr11447959
(MiAaPQ)EBC5061980
(OCoLC)1004960839

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC