Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 25.02.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Hoboken, New Jersey : Wiley, 2018
1 online resource (338 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781119135364 (electronic bk.)
ISBN 9781119135357
Functional Food Science and Technology Series
Print version: Measurement of antioxidant activity & capacity : recent trends and applications. Hoboken, New Jersey : Wiley, c2018 xiii, 337 pages Functional food science and technology series. ISBN 9781119135357
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001871955
full
(Au-PeEL)EBL5173423
(CaPaEBR)ebr11478168
(MiAaPQ)EBC5173423
(OCoLC)1015877275

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC