Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
Hoboken, NJ : IFT Press : Wiley : Blackwell, 2019
1 online resource (618 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781119027553 (electronic bk.)
ISBN 9781119027560 (electronic bk.)
ISBN 9781119027447
IFT Press series
Print version: Hutkins, Robert W. (Robert Wayne) Microbiology and technology of fermented foods. Second edition. Hoboken, NJ : IFT Press : Wiley : Blackwell, 2019 618 pages IFT Press series. ISBN 9781119027447
Includes bibliographical references and index
Introduction to fermented foods -- Microorganisms -- Metabolism and physiology -- Starter cultures -- Cultured dairy products -- Cheese -- Fermented meats -- Fermented vegetables -- Bread -- Beer -- Wine -- Vinegar -- Distilled spirits -- Fermented foods from the Far East -- Cocoa, coffee, and cereal fermentations.
001879021
full
(Au-PeEL)EBL5509381
(MiAaPQ)EBC5509381
(OCoLC)1053800624

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC