Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 16.03.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Berlin : Walter De Gruyter, 1952
1 online resource (511 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9783111365596 (e-book)
ISBN 9783111209487
Print version: Haehn, Hugo. Biochemie der Garungen : Unter besonderer Berucksichtigung der Hefe : Fur Studierende der Naturwissenschaften und des Garungsgewerbe, Techniker, Garungsbiologen und Chemiker. Berlin : Walter De Gruyter, 1952 511 pages ISBN 9783111209487
001965920
express
(Au-PeEL)EBL5049285
(CaPaEBR)ebr11566099
(MiAaPQ)EBC5049285
(OCoLC)1038475585

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC