Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 16.12.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(2) Půjčeno:2x 
BK
Příručka
1. vyd.
Praha : Lidové nakladatelství, 1986
399 s.

objednat
000000016
99 STUDENÝCH PŘEDKRMŮ A POLÉVEK // STUDENÁ KUCHYNĚ 13 // Rybí speciality 16 // Studené masové pokrmy 35 // Studené omáčky 56 // Marinovaná zelenina a ovoce 68 // Zeleninové saláty 78 // Samostatné zeleninové pokrmy 92 // POLÉVKY 109 // PIROHY 143 // 99 TEPLÝCH POKRMŮ // Člověk mlsný 161 // Kuchaři mezi námi 169 // Cestování u jídelního stolu 177 // Ryba je maso 179 // Polévka se vaří - maso na talíři 199 // Není jenom maso! 245 // Všechno lítá, co peří má 269 // 99 MOUČNÍKŮ A NÁPOJŮ // Moučníky 291 // Ovocné dezerty 341 // Nápoje 365 // Zavařeniny 379 // ABECEDNÍ REJSTŘÍK 395
(OCoLC)39424581
cnb000018979

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC