Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 06.01.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Příručka
1. vyd.
Praha : Merkur, 1981
64 s. ; 17 cm

objednat
000000563
Úvod ...5 // Vysvětlivky...6 // Předkrmy // Suši I...9 // Suši II...9 // Suší III ... 10 // Polévky // Soba s vepřovým masem... 11 // Soba z drůbeže ... 11 // Sumaši — jiru... 12 // Tamanegi — súpú ... 12 // Bujón... 12 // Misoširu... 13 // Teplé předkrmy // Iga age... 14 // Tsukejaki ... 14 // Namban zuke... 15 // Takara muší... 15 // Ča van muší... 16 // Iri tamago... 16 // Takara jaki... 17 // Tamago dofu... 17 // Kani Tamago... 18 // Rýžová jídla // Rýže Kayaku ... 19 // Rýže Asari... 19 // Chiraši zuši...20 // Fukusa zuši...20 // Ryby // Sašimi ...21 // Kadzunoko...21 // Losos pečený...22 // Unagino kabayaki...22 // Teri jaki ze pstruha...22 // Kanitama ...23 // Mimonono...23 // Ivaši...24 // Sakemuši ...24 // Kisu ...24 // Lemon jaki...25 // Kasané jaki...25 // Kaori jaki...26 // Kuši jaki...26 // Teri jaki...27 // Pečený okoun kořeněný ...27 // Micuke...28 // Tempura z kapra...28 // Kabajaki ze pstruha...28 // Funamori . . 29 // Salát z okurek a krevet...29 // Sunamono...30 // Kamban zuke...30 // Drůbež // Tacuta age...31 // Teri jaki...31 // Dušená směs kuřecího a vepřového masa 32 // Torisuki... 32 // Kuře s baklažány na zázvoru...33 // Kuře se špenátem ...33 // Kuře s paprikovými lusky...34 // Kuře s bílými fazolemi...34 // Kuře Osaka...35 // Kuře Sakamuši...35 // Hovězí maso // Kuzu tataki... 36 // Kuši jaki...36 // Tsukejaki ...37 // Toban jaki... 37 // Cingami jaki ...38 //
// Suki jaki...38 // Hovězí maso s květákem...39 // Maboduchu... 39 // Hovězí maso s červenou paprikou // a pórkem ...40 // Vepřové maso // Terijaki...41 // Ami jaki...41 // Nikomi...42 // Age buta...42 // Kaku — ni ... 42 // Butažery...43 // Ódžia... . 43 // Subuta...44 // Tancúvanzu...44 // Šijúmaj...45 // Vepřové maso s růžičkovou kapustou ...45 // Různé // Pečené baklažány...47 // Ošinoko...47 // Pečené baklažány se zelenou paprikou . 48 // Teri jaki...48 // Onigiri ...49 // Tem pura z krevet...49 // Ojako domburi...50 // Zajíc po vesničku...50 // Nikuro gaši...51 // Šabu — šabu...51 // Suki jaki...52 // Mizutaki...52 // Tempura...53 // Jehněčí maso na karí s kokosem ... 53 // Tori age nabe...54 // Rýže s vepřovým masem...55 // Chop — suey z vepřového masa ... 55 // Lví hlava...56 // Uzená kachna...56 // Marinované vepřové ledvinky...57 // Vepřové maso se žampiony...57 // Natacuta — age...58 // Moučníky // Pečené banány ...59 // Kogane jaki...59 // Awajuki — kan...60 // Korejský ovocný salát...60 // 64
(OCoLC)39564607
cnb000000293

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC