Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 06.01.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Příručka
1. vyd.
Praha : Merkur, 1985
89 s. : il. ; 17 cm

objednat
000000565
POLÉVKY // Polévka kulajda 7 // Oháňková polévka 7 // Jaternicová polévka 8 // Fazolová polévka s uzeným 9 // Čočková polévka s klobásou 9 // Pivní polévka 10 // Domácí česnečka 10 // Slovácká cibulačka 11 // Terchovská polévka 11 // Polévka zelňačka s vejcem 12 // Polévka zelná s uzeným bůčkem 12 // Žampiónový krém 13 // Valašská polévka s houbami 13 // Slepičí svatební 14 // Kaldoun z drůbků 14 // Domácí bramboračka 15 // Pražský hráškový krém 16 // JÍDLA Z HOVĚZÍHO MASA // Kežmarská roštěná 17 // Vodňanská roštěná 18 // Slavkovské roštěnky 18 // Písecká hovězí špička 19 // Přerovská sekaná pečeně 20 // Živáňská pečeně 20 // Šumavská pečeně 21 // Ždiarská jehla 22 // Svíčková na tatranský způsob 22 // Plzeňský karbonát 23 // Volyňský guláš 24 // Biftek po židlochovicku 24 // Domažlické ragù 25 // Sekaný znojemský biftek 26 // Slezské závitky plněné 26 // JÍDLA Z VEPŘOVÉHO MASA // Vepřový řízek žebrácký 28 // Novohradský řízek 28 // Vepřový záhorácký závitek 29 // Vamberecké řízky 30 // Vepřové žebírko mikulovské 30 // Vepřové žebírko horácké 31 // Vepřový kotlet pražského uzenáře 32 // Poděbradské ptáčky 32 // Plzeňská vepřová roláda 33 // Liberecký závitek 34 // Staročeská vepřová 34 // Moravský vrabec 35 // Uzené maso po horňansku 35 // Šarišská kapusta 36 // Husarská roláda 37 // Pražský hamburger 38 // Zabijačkový guláš 38 // Cikánský chlebíček 39 //
JÍDLA ZE ZVĚŘINY // Zajíc na smetaně 40 // Srnčí řízky Hluboká 41 // Karpatská roštěná z jelena 41 // Srnčí ragù sv. Petra 42 // Matliarský guláš 43 // Kančí kýta se šípkovou omáčkou 43 // Kančí kýta s jalovcem 44 // Kančí hřbet s brusinkami 45 // Lesácký závitek 45 // Jelení biftek po židlochovicku 46 // Divoká husa na lesnický způsob 47 // Dušený bažant na špeku 48 // JÍDLA Z DRŮBEŽE // Plzeňské kuře 49 // Kuře pečené s nádivkou 49 // Kuřecí prsíčka plněná fáší 50 // Kuře po česku 51 // Krocan pečený s mandlovou nádivkou // Krocaní prsa pečená s mandlemi 53 // Moravská kachna pečená 53 // Kachna pečená s jablky 54 // Plněná kachna na víně 55 // Husa pečená po staročeskú 56 // Husa v šouletu 56 // JÍDLA Z RYB // Pstruh po tatranskú 58 // Pečený candát podle baštýře 58 // Pečený kapr Petra Voka 59 // Kapr v černé omáčce 60 // Zamagurská ryba 60 // BEZMASÁ JÍDLA // Domácí buchty 62 // Makové šátečkové koláče 63 // Lívance 64 // Koblihy 65 // Domácí perník 65 // Bramborové šišky 66 // Chlupaté knedlíky 67 // Lepenice s cibulkou 67 // Grenadýrský marš 68 // Špekové knedlíky 68 // Bramborák 69 // Houbová smaženice 70 // Brynzové halušky 70 // Bramborový guláš 71 // Škubánky s mákem 71 // Houbový guláš 72 // Houbové flíčky zapečené // Kynuté knedlíky 73 // Švestkové knedlíky 74 // Škvarkové placky 76 // Houbový kuba 76 // Bavorské vdolečky 77 // Bramborové placky 77 // Jablková žemlovka 78 // Škvarkové pagáče 78 // Strapačky se zelím 79
(OCoLC)39414082
cnb000011394

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC