|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
BK
|
|
|
|
|
|
Vyd. 1.
|
|
Praha : Triton, 1999
|
|
71 s. : il.
|
|
|
|
|
|
ISBN 80-85875-85-3 (brož.)
|
|
|
|
Obsahuje tabulky, předmluvu, úvod
|
|
Bibliografie: s. 71
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Játra - záněty - dieta - recepty kuchařské - příručky
|
|
Játra - záněty - příručky
|
|
|
|
000014875
|
|
Obsah // Předmluva...5 // 1. Úvod...6 // 2. Funkce jater...7 // 3. Co je virová hepatitida? ...9 // 4. Játra a alkohol...14 // 5. Výživa... 16 // 6. Dietní nároky při jaterním onemocnění ... 20 // 7. Rekonvalescence...22 // 8. Jaterní dieta...23 // 9. Vhodné suroviny a doporučované způsoby přípravy...27 // 10. Tipy do kuchyně... 33 // Použitá literatura...71
|
|
cnb000704598
|