Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 13.07.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(4) Půjčeno:4x 
BK
Příručka
1. vyd.
Čestlice : Pavla Momčilová, c2000
86 s.

objednat
ISBN 80-85936-37-2 (brož.)
Sešity zdravé výživy ; [vol.] 27
Výživa - skupiny krevní - příručky
000016843
Krevní skupina О * LOVEC // Editorial ...3 // NEŽ SE ROZHODNETE PRO STRAVOVÁNÍ PODLE // SVÉHO TYPU ...7 // 1 Kde najdete základní informace? ...8 // 2 Znáte svoji krevní skupinu? ...8 // 3 Jak přísně a jak dlouho je třeba dietu dodržovat? ...8 // 4 A co hubnutí? ...9 // 5 Jaký máme původ? ...9 // PRAKTICKÝ RÁDCE 11 // Výběr vhodných potravin // JAKÉ POTRAVINY JSOU PRO VAŠI KREVNÍ SKUPINU 0 // PROSPĚŠNÉ? ...12 // VÍTE, CO JSOU TO BIO-POTRAVINY? ...12 // O jednotlivých potravinách ...13 // MASO A DRŮBEŽ ...13 // RYBY A MOŘSKÉ PRODUKTY ...14 // MLÉKO, MLÉČNÉ VÝROBKY ...14 // VEJCE ...15 // OLEJE A TUKY ...15 // OŘECHY A SEMENA ...17 // OBILNINY (cereálie) ...17 // CHLÉB A PEČIVO ...19 // TĚSTOVINY, PALAČINKY, PLACKY ...20 // LUŠTĚNINY ...20 // ZELENINA ...21 // OVOCE ...21 // NÁPOJE ...22 // KOŘENÍ A OCHUCOVACÍ PŘÍSADY ...22 // RECEPTY // Předkrmy Makrela po hambursku ...29 // Crudità ...27 Masový salát ...29 // Kedlubna Du Barry ...28 Mozzarellové polokoule ...29 // Křenové fazole ...28 Pečená makrela v marinádě ...30 // Liboňský předkrm ...28 Pečená makrela v oleji ...30 // 83ČESKÁ KUCHAŘKA PRO VÁŠ TYP // Plněná paprika ...30 // Pórek s česnekem ...31 // Rybí filé Stroganov ...31 // Salát z tresky ...31 // Studená telecí pečeně ...32 // Vařené hovězí maso s jablkovým // křenem ...32 // Židovské artyčoky ...32 // Polévky // Americká polévka ...33 // Polévka francouzská ...34 // Polévka hovězí s masem ...34 // Polévka jahelná ...34 // Polévka játrová ...35 // Polévka kedlubnová ...35 // Polévka myslivecká ...35 // Polévka pastinákové ...36 // Polévka pórková ...36 // Polévka z brokolice ...36 // Polévka z hovězí oháňky ...36 // Polévka z hovězího srdce ...37 // Polévka z jehněčího masa ...37 // Polévka z mletého masa ...38 //
Polévka z telecí hlavy s knedlíčky 38 // Pot - au - feu ...38 // Vlámský hrnec ...39 // Zeleninový bujón ...39 // Pokrmy z masa // Hovězí - Telecí - Jehněčí - Zvěřina - // Srdce - Játra // Bifteky na zelenině ...41 // Dušená červená řepa s hovězím // masem ...42 // Guláš ve fólii ...42 // Hovězí filé s mrkvovou kaší ...42 // Hovězí maso s pórkem a rajčaty 43 // Hovězí na křenu ...43 // Játra telecí veronská ...43 // Jehněčí hřbet na zelenině ...44 // Jehněčí žebírka obložená kapustou ...44 // Plněné cibule ...45 // Sekaná pečeně na víně ...45 // Sekané bifteky ...45 // Skopové kotlety na kedlubnách 46 // Srdce hovězí dušené ...46 // Srdce hovězí na kari koření ...46 // Srdce telecí na pórku ...47 // Srnčí kýta na černo ...47 // Sašlík po čerkesku ...47 // Telecí kotlety s rozmarýnem ...48 // Telecí maso s kedlubnami ...48 // Telecí plátek Fabián ...48 // Telecí roláda s játrovou omáčkou 49 // Telecí řízek plněný ořechy ...49 // Topinambury po francouzsku 49 // Tykev zapečená s telecím masem 50 // Uličníci ...50 // Zvěřinové čevabčiči ...50 // Drůbež // Krůtí maso v kapustě ...51 // Krůtí paprikáš ...51 // Krůtí řízky s játry ...52 // Kuřecí guláš ...52 // Kuřecí prsa s koprovou omáčkou 52 // Plněná tykev ...53 // Plněné kedlubny ...53 // Plněné papriky ...53 // Xaverovská směs ...54 // Ryby // Grilovaná makrela s hořčičnou // omáčkou ...54 // Halibut se špenátem ...54 // Hejk à la martégale ...55 // Hejk na zázvoru ...55 // Hejk v zelenině ...55 // Jeseter marinovaný ...56 // Karbanátky z hejka ...56 // Makrela na pórku ...57 // Makrela na řecký způsob ...57 // Mořské ragù s tymiánem ...57 // Pikantní steaky z lososa ...58 // Pstruh s brokolicí ...58 // Rizoto z ryb ...59 //
Ryba na olivách a bílém víně ...59 // Rybí škvarky ...59 // Salát z tresky s paprikou ...60 // 84Krevní skupina O * LOVEC // Špenát zapečený s lososem ...60 // Štika nadívaná ořechy ...60 // Treska na kari koření ...61 // Treska na víně ...61 // Žebrácký pstruh ...61 // Kapr po mlynářsku ...62 // Zeleninové pokrmy // Artyčoky podle hospodyně ...63 // Brokolice po italskú ...64 // Cibule smažená ...64 // Červená cibule na víně ...64 // Dušená čekanka ...64 // Dušená kapusta ...65 // Dušená tykev ...65 // Dušené topinambury ...65 // Kedlubnové zelí ...66 // Mangold jako dušená zelenina 66 // Nadívaná vodnice ...66 // Papriky zadělávané ...67 // Pastinákové pečenky ...67 // Pórek s rajčaty ...67 // Pórek smažený v těstíčku ...68 // Smažené kedlubny ...68 // Špenát dušený ...68 // Špenátové lívanečky ...69 // Tykvové zelí ...69 // Vařený mangold ...69 // Zapékaná brokolice ...70 // Zapékaná čekanka ...70 // Přilohy a příkrmy // Dušená rýže ...71 // Dušené jáhly ...71 // Vařená rýže Natural ...71 // Vařené obilí (špalda, žito) ...72 // Vařená pohanka ...72 // Knedlík s burizony ...72 // Vařené rýžové těstoviny ...73 // Vařené špaldové těstoviny ...73 // Chléb, pečivo a moučníky // Chléb celozrnný špaldový ...74 // Oříškové karobové věnečky ...75 // Rýžový koláč s třešněmi ...75 // Špaldové muffiny ...76 // Špaldové palačinky ...76 // Marcipány z žitné mouky ...76 // Saláty // Salát mangoldový ...77 // Salát mrkvový se švestkami a ořechy.. 78 // Salát z čekankových puků ...78 // Salát z míchaného ovoce ...78 // Salát z pastináku ...79 // Salát z topinamburů ...79 // Salát z vařené červené řepy ...79 // Salát z vařeného pórku ...79 // Salát ze syrové červené řepy ...80 // Příklad jídelního lístku na 1 týden ...81

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC