Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.06.2022. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(6) Půjčeno:6x 
BK
Fotoreprint vyd. z roku 1917
Přerov : Opus Bohemiae, 2000
95 s.

objednat
ISBN 80-902918-0-5 (váz.)
Obsahuje úvod, předmluvu, poznámky
Kuchařství - Česko - stol. 19. - dějiny
Recepty kuchařské - Česko - stol. 19. - příručky
000016845
OBSAH: // Strana // Předmluva... 3 // Záživné, plané rostoucí i pěstované rostliny, ?? řinky, // listy, poupata, kvety, plody... 9 // Zemské mandle (šáchor jedlý)...17 // Krupice ječná a ovesná...20 // Vodnice...21 // Mouka z vodnice...29 // Mouka z pyrovych (pejřovych) kořínku...33 // Mouka bramborová...34 // Mouka z islandského a sobího lišejníku...35 // Mouka ze dřeva (březového)...42 // Mouka „nebeská“, z obilí prý napršeného z oblak // (orsej, rozrazil brečřanolistý, černýš)...43 // Jedlá zcmé (mouka ze země)...47 // Houbovec...49 // Veveřice #...52 // Potápky a lysky...55 // Jedlé žáby...56 // Opatrovnice bylinných potrav přes zimu...59 // Co hrdlo ráčí...67 // Zahradní a lesní hlemýždi...74 // Doma pěstované želvy...79 // Přísady a náhražky kávové...81 // Huspenina z kosti...87 // Rumfordská polévka... •...89 // ? ? ?

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC