Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 19.12.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Vyd. 1.
Praha : Triton, 1999
79 s. : il.

objednat
ISBN 80-7254-013-0 (brož.)
Diety ; [vol.] 13
Obsahuje tabulky
Nemoci kardiovaskulární - dieta - recepty kuchařské - příručky
000023744
Obsah // Význam správné diety...5 // Polévky...15 // Masa...23 // Masa jatečná...25 // Drůbež...30 // Ryby...34 // Maso jehněčí...38 // Maso králičí a zvěřina...41 // Zeleninová a bezmasá jídla...45 // Zeleninové přílohy...53 // Saláty...57 // Ovocné saláty a dezerty...69 // Pomazánky...73 // Příklad jídelního lístku (se sníženým obsahem cholesterolu)...77

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC