|
hmat u zrakově postižených (@@20121103-21:16:38@@) --
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
(9.5) Půjčeno:38x
|
|
BK
|
|
|
|
|
|
Praha : Septima, 1999
|
|
30 s. : il. ; 21 cm
|
|
|
|
|
|
ISBN 80-7216-081-8 (brož.)
|
|
Obsahuje bibligrafii na s. 28-30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
000105653
|
|
OBSAH // ÚVOD... 5 // VNÍMANÍ ČICHEM A CHUTÍ U DÍTĚTE SE ZRAKOVÝM // POSTIŽENÍM... 7 // FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ KVALITU VNÍMÁNÍ ČICHEM // A CHUTÍ ... 9 // Rizikové anatomicko-fyziologické faktory... 9 // Vnější faktory - mikroklima prostředí... 10 // VÝCVIK VNÍMÁNÍ ČICHEM... 11 // Cíle ... 12 // Praktická cvičení... 13 // Pomůcky (výroba a použití)... 15 // VÝCVIK VNÍMÁNÍ CHUTI... 21 // Cíle ... 21 // Praktická cvičení... 22 // Recepty jednoduchých pokrmů к rozvoji chuťového vnímání... 25 // POUŽITÁ LITERATURA ... 28 // DOPORUČENÁ LITERATURA... 29
|