Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 21.08.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(2) Půjčeno:2x 
BK
Příručka
2. vyd.
Praha : Avicenum, 1991
115 s. ; 20 cm

objednat
ISBN 80-201-0155-1 (brož.)
Život a zdraví
slovenština
000105999
Rekat.
115 // Obsah // Místo úvodu... 5 // Jíme nebezpečně?... 7 // Ty naše kilojouly! ... 11 // Nebezpečí číhá-na obzoru tuky!... 17 // N a chvilku odbočme... 21 // Pomohou nám vitamíny?... 26 // Nadějný vitamín A... 30 // Stopujeme stopové prvky... 36 // Selen - příslib nebo hrozba?... 41 // К čemu nám jsou nestravitelné složky potravin? . . 48 // A opět malé odbočení... 52 // Antioxidantyproaproti... 58 // Smažené, uzené... 65 // Úprava na škodu věci... 69 // Prospívá nám vždy to, co nám chutná?... 75 // Škodlivé skutečně škodí... 83 // Vznikají karcinogény v našem organismu? . ... . 86 // Pijeme jen vodu?... 92 // Je zelenina jenom potravina?... 96 // Může škodit nedostatek?... 101 // Nevídané, neslýchané... 104 // Jaktedymámejístažít?... 109 // Doslov... 112
(OCoLC)28560978
cnb000064397

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC