Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 07.08.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(3) Půjčeno:6x 
BK
Rozš. a přeprac. 3. vyd.
Tábor : OSSIS, 2009
2 sv. : il. ; 24 cm

objednat
ISBN 978-80-86659-17-6 (soubor ; brož.)
ISBN 978-80-86659-15-2 (1. díl ; brož.)
ISBN 978-80-86659-16-9 (2. díl ; brož.)
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
1. díl. 580 s. -- 2. díl. 623 s.
000191661
DÍL 1 :   1 Úvod // 2 Aminokyseliny, peptidy a bílkoviny ...3 // 2.1 Aminokyseliny ...3 // 2.2 Peptidy ...29 // 2.3 Bílkoviny ...35 // 2.4 Reakce ...-...66 // 3 Tuky a jiné lipidy ...87 // 3.1 Klasifikace ...87 // 3.2 Mastné kyseliny ...88 // 3.3 Homolipidy ...108 // 3.4 Heterolipidy ...124 // 3.5 Komplexní lipidy // // // // 3.6 Doprovodné látky lipidů ...134 // 3.7 Reakce ...146 // 4 Sacharidy ...207 // 4.1 Monosacharidy ...208 // 4.2 Deriváty monosacharidů ...217 // 4.3 Oligosacharidy ...230 // 4.4 Polysacharidy ...245 // 4.5 Složené sacharidy ...307 // 4.6 Reakce ...309 // 5 Vitamíny ...371 // 5.1 Vitamin A ...373 // 5.2 Vitamin D ...,;...383 // 5.3 Vitamin E ...387 // 5.4 Vitamin K. ...396 // 5.5 Thiamin ...399 // 5.6 Riboflavin ...405 // 5.7 Niacin ...409 // 5.8 Pantothenová kyselina ...412 // 5.9 Pyridoxin ...415 // 5.10 Biotin ...419 // 5.11 Folacin ...422 // 5.12 Korrinoidy ...426 // 5.13 Vitamin C ...429 // 5.14 Další aktivní látky ...444 // 6 Minerální látky ...448 // 6.1 Chemie minerálních látek ...450 // 6.2 Esenciální prvky ...464 // 6.3 Toxické prvky ...495 // 7 Voda ...505 // 7.1 Voda pitná ...505 // 7.2 Voda v potravinách ...508 // 7.3 Struktura ...510 // 7.4 Vlastnosti ...512 // 7.5 Interakce ...512 // Literatura ...,...555 // Věcný rejstřík ...558
DÍL 2 :   8 Aromatické látky ...1 // 8.1 Vonné látky ...2 // 8.2 Chuťové látky ...129 // 9 Barviva ... ...163 // 9.1 Tetrapyrroly ...164 // 9.2 Další dusíkatá barviva ...177 // 9.3 Flavonoidy ...186 // 9.4 Xanthony ...205 // 9.5 Kurkuminoidy ...207 // 9.6 Isochromeny ...207 // 9.7 Chinoidní barviva ...208 // 9.8 Karotenoidy ...216 // 9.9 Iridoidy ...234 // 9.10 Další terpenoidni pigmenty ...235 // 9.11 Enzymové hnědnutí potravin ...237 // 10 Antinutriční, toxické a další bioaktivní sloučeniny ...247 // 10.1 Antinutriční látky ...248 // 10.2 Toxické látky ...252 // 11 Aditivní látky ...348 // 11.1 Látky prodlužující udržnost ...348 // 11.2 Látky upravující aroma ...371 // 11.3 Látky upravující barvu ...383 // 11.4 Látky upravující texturu ...390 // 11.5 Látky zvyšujíci biologickou hodnotu ...398 // 11.6 Další aditivní látky ...399 // 12 Kontaminující látky ...405 // 12.1 Technologické kontamínanty ...406 // 12.2 Toxiny mikroorganismů ...456 // 12.3 Toxické minerální látky ...481 // 12.4 Perzistentní organohalogenované kontaminanty ...487 // 12.5 Alifatické chlorované uhlovodíky ...528 // 12.6 Pesticidy ...529 // 12.7 Veterinární léčiva ...551 // 12.8 Kontaminanty z obalových materiálů ...560 // 13 Potravinářská legislativa ... 569 // 13.1 Přehled národní legislativy ... 569 // 13.2 Evropské potravinové právo ... 571 // 13.3 Označování potravin ... 573 // 13.4 Přídatné látky ...577 // 13.5 Kontaminanty ...584 // Literatura ...592 // Věcný rejstřík ...595
(OCoLC)505915318
cnb002025162

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC