Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 10.09.2022. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
SE
Seriál, periodikum
Publikace z konference
Liberec : Technická univerzita v Liberci, [2007]-
sv. ; 21 cm

2007-2008
Ročenka
Součástí podnázvu je pořadí jednotlivých konferencí a rok konání
Podnázev se nevýznamně mění
Nad názvem: Technická univerzita v Liberci. Akademická poradna a poradna pro zpřístupňování studia lidem se zdravotním postižením ve spolupráci s Sdružením Tulipan, o.s. a Národní agenturou pro evropské vzdělávací programy (2007); Technická univerzita v Liberci. Akademická poradna a poradna pro zpřístupňování studia lidem se zdravotním postižením ve spolupráci s Sdružením Tulipan, o.s. a Střediskem Euroguidance při Národní agentuře pro evropské vzdělávací programy (2008)
Jednotlivé svazky mají ISBN
978-80-7372-314-9 (2/2007 ; brož.) 978-80-7372-465-8 (3/2008 ; brož.)
000192513
II. KONFERENCE, ROK 2007 :   Marie Kocurová: Vysokoškoláci se specifickými poruchami učení na ZČU v Plzni // Kateřina Hádkova, Jan Šiška: Podpora studentů se speciálními vzdělávacími potřebami na Univerzitě Karlově // Willy Aastrup: From accessibility to usability - od přístupu k možnosti využití // Vojtěch Eliáš: Vědecká knihovna pro studenty se speciálními potřebami // Michaela Hanousková, Jiří Stodola: Vysokoškolské knihovny pro zrakově postižené // Dušan Šimšík, Alena Galajdová, Monika Kopcová: Prístupnost’ webových stránok pre ľudí so zdravotným postihnutím // Zdeňka Telnarová: Projekt EQUAL - pro plný život // Jarmila Klugerová: Vysokoškolské studium speciální pedagogiky a akademické poradenské centrum UJAK // Petr Vyhnánek: Sociální program Metropolitní univerzity Praha, o.p.s. // Gabriela Smečková: Možnosti zpřístupňování studia pro studenty se zdravotním postižením na UP v Olomouci // Libor Novosad: Vybrané problémy adaptace handicapovaných studentů na vysokoškolské studium // Marcela Adamičková, Libor Novosad: Služby pro studenty se speciálními potřebami na Technické univerzitě v Liberci // Barbora Závodská, Mgr. Andrea Klapuchová: Možnost zapojení žadatelů se speciálními potřebami do Programu celoživotního uěení (z pohledu NAEP) // Jana Bogdová, Jana Hrubá, Martina Vahalíková, Jan Zídek: Integrace handicapovaných studentů na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava // Lenka Krhutová: Participace či tokenismus? Poznámky ke zpřístupňování vysokých škol studentům a pedagogům se zdravotním postižením // Rada AVŠP / Libor Novosad: Nový subjekt mezi poradenskými asociacemi - Asociace vysokoškolských poradců (aktualita)
III. KONFERENCE, ROK 2008 :   Novosad L.: Úvodní esej Standardy kvality sociálních služeb a osoby se zdravotním postižením // Winnicki T.: State Higher Professional Schools in Poland an Element of Transition to Follow the Bolonia Process Rules // Peutelschmiedová A.: „Jak získat zbraň a umět s ní zacházet" // Kocurová M.: Aktuální otázky diagnostiky specifických poruch učení na vysoké škole // Slowík J.: Cestou k inkluzívnímu vysokoškolskému studiu také v protisměru // Hádková K.: Možnosti terciárního vzdělávání sluchově postižených v ČR // Hrubá J.: Studium studentů se specifickými poruchami učení v zorném úhlu jejich kolegů // Hádková K., Šiška J.: Residenční služby pro osoby s postižením ve 28 evropských zemích analýza a doporučení // Novosad L.: Vysokoškolské studium pro osoby se zdravotním postižením jako cesta k osobnímu i sociálnímu zdraví // Hrubá J.: Vysokoškolské poradenství ve webovém prostředí // Bogdová J., Vahalíková M.: Podpora handicapovaných studentů na VŠB-TU Ostrava // Bogdová J., Vahalíková M.: Služby pro handicapované studenty na VŠB-TU Ostrava // Zezulková E. Studenti se zdravotním postižením na Ostravské univerzitě // Klugerová, J., Šimáková, L.: Studium bez bariér aneb jak podporovat studenty se speciálními vzdělávacími potřebami na vysokých školách // Klugerová J.: Pojetí, identifikace a hodnocení kompetencí u člověka s postižením // Ambasová V.: Emancipace lidí s DMO z pohledu psychologa // Chalupová, E.: Diagnostika specifických poruch učení u vysokoškoláků // Gonzúrová, W., Míková, H.: Problematika tvorby jednoduchých tyflografických materiálů a její perspektivy // Misařová, L.: Odstraňování informačních bariér pro studenty se zrakovým postižením // Verner B.: Alternativní formáty
(OCoLC)137330898
(OCoLC)806200626
cnb002380093

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC