|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
(9) Půjčeno:9x
|
|
BK
|
|
Standardy, spedifikace
|
|
|
|
V ČR 1. vyd.
|
|
Praha : Společnost pro výživu, 2011
|
|
192 s. ; 21 cm
|
|
|
|
|
|
ISBN 978-80-254-6987-3 (brož.)
|
|
|
|
|
|
|
|
němčina
|
|
Přeloženo z němčiny
|
|
Pod názvem: Německá společnost pro výživu (DGE) ... et al.
|
|
Obsahuje bibliografie
|
|
Vydavatel: Výživaservis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
000198847
|
|
Předmluva k českému vydání -- Předmluva hlavního hygienika ČR k českému vydání -- Předmluva -- Předmluva ke 3. kontrolovanému a opravenému dotisku -- Úvod -- Část I: Nutriční aspekty živin -- Energie -- Organické složky potravy -- Bílkoviny -- Tuky -- Esenciální mastné kyseliny -- Sacharidy, vláknina -- Alkohol -- Vitaminy rozpustné v tucích -- Vitamin A, 3-karoten -- Vitamin D -- Vitamin E -- Vitamin K -- Vitaminy rozpustné ve vodě -- Tiamin (vitamin -- Riboflavin (vitamin B2) -- Niacin (vitamin PP) -- Pyridoxin (vitamin B6) -- Folát -- Kyselina pantotenová (vitamin B5) -- Biotin -- Vitamin B12 -- Vitamin C -- Anorganické složky potravy -- Voda -- Makroelementy -- Sodík, chlor, draslík -- Vápník -- Fosfor -- Hořčík -- Stopové prvky -- Železo -- Jód -- Fluór -- Zinek -- Selen -- Měď, mangan, chrom, molybden -- Další stopové prvky -- Ultrastopové prvky -- Část II: Preventivní aspekty živin a látek obsažených v potravě -- Častili: Přílohy -- Tabulky -- Pracovní skupina „Referenční hodnoty pro příjem živin" -- Vědecký sekretariát -- Spolupracovnice a spolupracovníci
|
|
(OCoLC)741401604
|
|
cnb002094209
|