Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 18.07.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Příručka
První české vydání
Praha : Svojtka & Co., 2018
47 stran : barevné ilustrace ; 24 cm

objednat
ISBN 978-80-256-2385-5 (vázáno)
angličtina
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
001481141
Obsah // 4 Co je tedy to nezdravé jídlo? // t // ? // 6 ?? mě nutí ho jíst? // 8 Co když ho jím příliš mnoho? // 10 Co jsou to zpracované potraviny? // 12 Co tedy jíst místo toho? // 14 Proč potřebuji pestrou stravu? // 16 Pět porcí denně! // 18 Příběh kuřecích nuget 20 Nemusí to být nezdravé 22 Proč se obtěžovat se snídaní? // 24 Školní obědy // 26 Co znamenají potravinové etikety? // 28 Kolik je hodně? // 30 Co je to zdravá váha? // 32 Jak si udělat zdravější jídlo 34 Život před nezdravým jídlem 36 Když je to špatné, proč to kupovat? 38 Zamyšlení nad jídlem 40 Jak se pěstují potraviny 42 Cvičení a jídlo 44 Vyber si svůj sport // 46 Zdravé svačiny // 47 Slovníček potravinářských pojmů // 48 Rejstřík
(OCoLC)1104146200
cnb003074211

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC