Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 12.06.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Vydání první
Praha : Malvern, [2021]
311 stran : ilustrace ; 24 cm

objednat
ISBN 978-80-7530-286-1 (vázáno)
angličtina
Obsahuje bibliografii na stranách 307-310
001640247
OBSAH // Poděkování 7 // Předmluva 11 // Úvod 15 // I. // 1 Historie výživy. Studie o evoluci jídla a lidského vědomí 27 // 2 Metody v zemědělství 69 // 3 Člověk a jeho čtyři úrovně 86 // 4 Trávy a obilí. Počátky a mytologie obilovin 96 // II. // 5 Jak probíhá výživa? 117 // 6 Otázka vegetariánství 137 // III. // 7 Tři části rostlin 155 // 8 Sacharidy a sladidla 164 // 9 Chléb a pečení 170 // 10 Čeleď lilkovitých 179 // 11 Luštěniny 187 // 12 Mléko a mléčné výrobky 193 // 13 Tuky a oleje 205 // 14 Sůl 214 // 15 Minerály a otázka výživových doplňků 221 // 16 Bylinky a koření 232 // 17 Stimulanty: káva, čaj a čokoláda 245 // 18 Voda 252 // IV. // 19 Vaření a plánování menu 257 // 20 Závěry 304 // Výběrová bibliografie 307 // Seznam ilustrací 311
cnb003322181

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC