|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
BK
|
|
Příručka
|
|
|
|
|
|
8. vydání
|
|
Divec : R plus, 2019
|
|
581 stran ; 29 cm
|
|
|
|
|
|
ISBN 978-80-904093-4-7 (vázáno)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
001653080
|
|
Předmluva 7 // Základní inlormace... 9 // Sdělení hygienické služby... 10 // Sdělení české obchodní inspekce... 11 // Sdělení státní zemědělské a potravinářské inspekce... 12 // Seznam receptur... 13 // Polévky... 25 // Hovězí maso... 8 7 // Telecí maso... 153 // Vepřové maso... 187 // Skopové a jehněčí maso... 263 // Mletá masa ... 279 // Zvěřina... 303 // Drůbež a králík (domácí)... 324 // Ryby... 363 // Bezmasé pokrmy... 3 86 // Přílohy k hlavním jídlům ... 474 // Nové receptury... 526 // Legislativní a informativní přílohy 554
|
|
(OCoLC)1135583543
|
|
cnb003130878
|