Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 10.06.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
EB
Příručka
První vydání
Praha : Grada Publishing, 2021
207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 

objednat
ISBN 978-80-271-2881-5 (brožováno)
ISBN 978-80-271-4539-3 (online ; pdf)
Dotisk 2022
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Popsáno podle tištěné verze
001657512
Orientální úvod aneb kuchyň je laboratoř // Jaky prvek je lomená čára? // Prvky 14 // Sloučeniny 15 // Chemické vzorce 16 // Strukturní vzorce 17 // Násobná vazba 20 // Triviální pojmenování 21 // Volske oko na pánvi 24 // Cukr v teple 43 // Konečně pořádný kus masa 58 // Voda 74 // A co ryba? 83 // Inuity zachránily svíčky 91 // Zapomenutá hořká 103 // Mikroživiny 111 // Hrnečku vař! 120 // Krev 131 // Mléko 139 // Další tělní tekutiny 149 // Fyziologie chuti // Chutočich a další smysly 152 // Sloučeniny vonné a chuťové 166 // Zrak, hmat, sluch 172 // Teplo až horko 176 // Papinův hrnec 192
(OCoLC)1296109381
cnb003376829

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC