|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
BK
|
|
EB
|
|
Příručka
|
|
|
|
|
|
První vydání
|
|
Praha : Grada Publishing, 2021
|
|
207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm
|
Externí odkaz
|
Plný text PDF (Bookport)
|
|
* Návod pro Bookport
|
|
|
|
|
|
ISBN 978-80-271-2881-5 (brožováno)
|
|
ISBN 978-80-271-4539-3 (online ; pdf)
|
|
Dotisk 2022
|
|
Obsahuje bibliografii a rejstřík
|
|
Popsáno podle tištěné verze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
001657512
|
|
Orientální úvod aneb kuchyň je laboratoř // Jaky prvek je lomená čára? // Prvky 14 // Sloučeniny 15 // Chemické vzorce 16 // Strukturní vzorce 17 // Násobná vazba 20 // Triviální pojmenování 21 // Volske oko na pánvi 24 // Cukr v teple 43 // Konečně pořádný kus masa 58 // Voda 74 // A co ryba? 83 // Inuity zachránily svíčky 91 // Zapomenutá hořká 103 // Mikroživiny 111 // Hrnečku vař! 120 // Krev 131 // Mléko 139 // Další tělní tekutiny 149 // Fyziologie chuti // Chutočich a další smysly 152 // Sloučeniny vonné a chuťové 166 // Zrak, hmat, sluch 172 // Teplo až horko 176 // Papinův hrnec 192
|
|
(OCoLC)1296109381
|
|
cnb003376829
|