Názory čtenářů
.
Známka čtenářů
0 (hodnocen0 x )
Forma
EB
EB
Formát
ONLINE
Hlavní záhlaví
Název
Nakl. údaje
[Česko] : Alferia, 2020
Popis (rozsah)
1 online zdroj (256 stran)
Externí odkaz
Plný text PDF (Bookport)
* Návod pro Bookport
ISBN
ISBN 978-80-271-4382-5 (online ; epub)
ISBN 978-80-271-3029-0 (print)
Unifikovaný název
Další původce
Jazyk originálu
angličtina
Abstrakt
Kniha, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla..
Předmět - heslo
Forma, žánr
Skupina Konspektu
MDT
Systém. číslo
001658060
Obsah
Obsah // Předmluva (od Sally Fallonové) 9 // Poděkování 12 // Úvod: Kulturní souvislosti - pěstění fermentačnťho fetiše 15 // KAPITOLA 1: Rehabilitace živých kultur 21 // KAPITOLA 2: Teorie kultur 31 // KAPITOLA 3: Homogenizace kultur 39 // KAPITOLA 4: Zacházení s kulturami 49 // KAPITOLA 5: Nakládaná zelenina 60 // KAPITOLA 6: Fermentované luštěniny 89 // KAPITOLA 7: Kysané mléčné produkty a jejich // veganské alternativy 111 // KAPITOLA 8: Chléb a placky 137 // KAPITOLA 9: Fermentované obilné kaše a nápoje 162 // KAPITOLA 10: Vína (včetně medoviny, cideru // a zázvorového piva) 182 // KAPITOLA 11: Pivo 204 // KAPITOLA 12: Octy 218 // KAPITOLA 13: Kulturní reinkarnace 228 // Poznámky 235 // Použitá literatura 243 // Seznam receptů 248 // O autorovi 253 // Napsali o Sile přírodní fermentace 254