Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
San Diego, Calif. : Elsevier Academic ; Oxford : Elsevier Science [distributor], 2005
1 online resource (xiii, 517 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 0080455174
ISBN 0123116325
Food science and technology international series
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001689065
full
(Au-PeEL)EBL269916
(CaONFJC)MIL63789
(CaPaEBR)ebr10138135
(MiAaPQ)EBC269916
(OCoLC)162129975

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC