Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
San Diego, Calif. : Elsevier Academic Press, c2005
1 online resource (xvii, 768 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 0080455646
ISBN 0126767572 (pbk.)
Food science and technology international series
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001689081
full
(Au-PeEL)EBL269950
(CaONFJC)MIL63796
(CaPaEBR)ebr10138403
(MiAaPQ)EBC269950
(OCoLC)936843707

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC